Home Forums WordPress Plugins Hide My WP Site broken after hide my wp ful version was installed.

This topic is: not resolved
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #29086
    traptiagrawal2015
    Active
    Post count: 23

    Hi Support team and Suman ji,

    This is for another project that I have purchased the hide my wp plugin or security.

    The free version, worked fine and site was opening fine on chrome, but it was failing on Firefox browser. So I have purchase the paid version. Currently I am having the third / highest level of security, but the site style is not shown properly on the chrome and firefox both.

    May i request you yo to please resolve the issue as soon as possible. ssh credentials in my next message.

    #29087
    traptiagrawal2015
    Active
    Post count: 23
    This reply has been marked as private.
    #29088
    traptiagrawal2015
    Active
    Post count: 23
    This reply has been marked as private.
    #29091
    Suman M.
    Post count: 11438

    Hi, thanks for contacting us. We’ll check it and get back to you. It might take couple of days due to weekend.

    #29116
    traptiagrawal2015
    Active
    Post count: 23
    This reply has been marked as private.
    #29124
    Suman M.
    Post count: 11438
    This reply has been marked as private.
    #29125
    Suman M.
    Post count: 11438
    This reply has been marked as private.
    #29127
    Suman M.
    Post count: 11438
    This reply has been marked as private.
    #29128
    traptiagrawal2015
    Active
    Post count: 23
    This reply has been marked as private.
    #29129
    traptiagrawal2015
    Active
    Post count: 23
    This reply has been marked as private.
    #29130
    traptiagrawal2015
    Active
    Post count: 23
    This reply has been marked as private.
    #29132
    Suman M.
    Post count: 11438
    This reply has been marked as private.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.