Home Forums WordPress Plugins Hide My WP site is broken after enabling hide my wp

This topic is: not resolved

This topic contains 17 replies, has 2 voices, and was last updated by  Suman M. 1 week, 6 days ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #27347
    gokuss91
    Post count: 10

    hi when enabling hide my wp the site gets broken and our urls also get messed up

    its important if we can hide the source code

    also i read in forums that people not send their private info here my developer will contact you here: https://codecanyon.net/user/namus25

    #27348
    gokuss91
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #27349
    Suman M.
    Post count: 10735

    Hi, thanks for contacting us. Please post here your HMWP purchase code too (as private reply). Thanks!

    #27350
    gokuss91
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #27352
    gokuss91
    Post count: 10

    any news?

    #27354
    Suman M.
    Post count: 10735
    This reply has been marked as private.
    #27355
    Suman M.
    Post count: 10735

    Also I see “WP Hide & Security Enhancer” plugin installed. Can you deactivate this plugin please?

    #27358
    gokuss91
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #27359
    Suman M.
    Post count: 10735

    I could not login to your server (SSH) for updating nginx config file. But when I checked your site it seems to be working fine (HMWP settings applied). What exactly is broken?

    #27361
    gokuss91
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #27362
    gokuss91
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #27370
    Suman M.
    Post count: 10735
    This reply has been marked as private.
    #27384
    gokuss91
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #27385
    gokuss91
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #27391
    Suman M.
    Post count: 10735

    I couldn’t login to server using above credentials. Do you mean your hosting provider doesn’t provide access to Nginx config file? So, did they add HMWP rules in Nginx config file after your request? In that case can you please ask them to send your site’s Nginx config file content so that I can check HMWP rules being added there. Thanks!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.