Home Forums WordPress Plugins Hide My WP The plugin breaks the site

This topic is: resolved
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #30841
    ElisFord
    Post count: 10

    Hi,

    today I installed your plugin, but it doesn’t work as it should. It just breaks the whole website. Video manual didn’t help. Please adjust plugin by yourself for its correct work (I need to hide all that connected to wordpress, file WP-content, file with website theme) I can’t do it. (( Give you my password and login. As the website is working now plugin Hide My WP is deactivated. Please switch on plugin Maintenance while working.

    #30843
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #30848
    Suman M.
    Post count: 12459

    Hi, I’ve configured HMWP plugin in your site and it seems to be working fine. Please check and let us know.
    Thanks!

    #30849
    Suman M.
    Post count: 12459
    This reply has been marked as private.
    #30850
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #30858
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #30861
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #30869
    Suman M.
    Post count: 12459

    Hi, I’ve set to rename the plugins in HMWP Permalinks tab now. Please check and let us know.

    If I switch it off and then switch on, will the settings stay the same?
    >> Yes.

    #30874
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #30884
    Suman M.
    Post count: 12459

    Hi, I have added some replacements under Replace tab. Can you please check now? Thanks!

    #30887
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #30900
    Suman M.
    Post count: 12459
    This reply has been marked as private.
    #31558
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #31559
    ElisFord
    Post count: 10
    This reply has been marked as private.
    #31560
    dananderstein
    Post count: 2

    Hello i think i am having similiar problems. I am using centos 7 and apache. I used chmod 777 and 770 for the httaccess file and it still does not work. The protection tab works but any other tab will crash my layout.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.