Home Forums WordPress Plugins Hide My WP Totally breaks my website

This topic is: not resolved
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #148
    julies
    Post count: 16

    Hi team,

    when I activate hide my wp, my website is totally breaks.
    When I deactivate it : all it’s ok

    I’ve tried with several parameters and the result is the same…

    I’ve give you my access in an email which I’ve send you on your contact form on Envato.
    I don’t know If I can do that…

    Thanks for your help,
    Have a good day !

    • This topic was modified 7 years, 6 months ago by julies.
    #159
    Hassan
    Post count: 955

    OK, I’ll find it and take a look.

    #174
    Hassan
    Post count: 955

    I saw it. You’re correct there’s a problem with htaccess.

    I need FTP access to see and edit htaccess file. If you can’t provide it for any reason please install WP Htaccess Editor plugin.

    #178
    julies
    Post count: 16
    This reply has been marked as private.
    #183
    julies
    Post count: 16
    This reply has been marked as private.
    #195
    Hassan
    Post count: 955

    Sorry for delay, It was just fixed 🙂

    The problem was caused by rocket cache. It deeply customized the htaccess.

    I just enabled customized htaccess option in the plugin page and then add rules to the file manually. You can change my current settings but after it you need to update htaccess yourself.

    #209
    julies
    Post count: 16
    This reply has been marked as private.
    #213
    julies
    Post count: 16
    This reply has been marked as private.
    #217
    Hassan
    Post count: 955

    The plugin already tested with W3 Total Cache, Quick Cache and Super Cache with out any problem.

    This is first time I hear about WP Rocket Cache. It seems it’s a premium plugin so I can’t get it just for a test but if you could wait for some days I will take a look at your cache plugin in your site.

    #219
    julies
    Post count: 16
    This reply has been marked as private.
    #220
    Hassan
    Post count: 955

    Good. Add it here privately. I’ll check it out within next few days.

    #221
    julies
    Post count: 16
    This reply has been marked as private.
    #226
    SJoseph1
    Post count: 1

    Hi Hassan and Julies,

    Sorry Julies – I tried to open my own topic but for some reason the button didn’t work :/ . I’m having the same issue with my Hide_My_WP … I downloaded it today, and for some reason once I tried to go to my normal website (not my admin…which didn’t work either), everything was lost. Can you please help me? I deleted the plugin via FTP and reinstalled it (without activation)

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.